Filip Suys, Mihoko Kusama, Taras Zanchak & Peter Caelen

/, Excellent Concerten, Excellent in de Paterskerk, Peter Caelen/Filip Suys, Mihoko Kusama, Taras Zanchak & Peter Caelen
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.



Programma:
Pianokwartetten van Wolfgang Amadeus Mozart & Robert Schumann

Mozart componeerde zijn eerste Pianokwartet in 1785. Zoals wel vaker met Mozart werd het werk in zijn tijd als te moeilijk beschouwd. Tegenwoordig behoort het tot de meest populaire werken van zijn hand. Het Pianokwartet van Schumann ontstond in 1842, zijn ‘kamermuziekjaar’. Tot die tijd had hij geen enkel kamermuziekwerk gecomponeerd. 1842 bleek echter een bijzonder vruchtbaar jaar te zijn. Afgezien van het Pianokwartet componeerde Schumann dat jaar onder andere het eveneens bekende Pianokwintet en enkele Strijkkwartetten.

Filip Suys, Mihoko Kusama en Taras Zanchak maken allen deel uit van het Nationaal Orkest van België. Zij wonnen allen prijzen bij verschillende internationale wedstrijden en speelden kamermuziekconcerten in heel Europa, onder anderen met pianist Peter Caelen.

Aanvang
11:00 uur

Toegang in Rekem
€ 18,-
tot 27 jaar € 10,-

Kaartverkoop

U kunt kaarten per e-mail op info@excellentconcerten.nl of telefonisch reserveren op 0031 (0)43 408 5838. Voor losse kaartverkoop aan de kassa kunt u terecht vanaf één uur voorafgaand aan het concert. Alle kaarten zijn inclusief koffie in de pauze en een drankje na afloop. Parkeren vrij.