Excellent Concerten

/Excellent Concerten
Excellent Concerten2024-06-16T19:49:06+00:00

Excellent Concerten 2024 | 2025

Over twee maanden start het nieuwe concertseizoen van de Excellent Concerten. Negen prachtige programma’s op drie al even mooie locaties. En als bonus een Nieuwjaarsconcert!

Concerten organiseren doe je met veel toewijding. Voor zowel uitvoerenden als toehoorders moet het immers een feestje zijn. Maar een serie inrichten kost ook veel geld. Daarbij moet u denken aan kosten voor zaalhuur, vleugel, stembeurten, drukwerk en last but not least: de musici. Om in de toekomst deze concerten te blijven realiseren en een groter publiek te bereiken, hebben wij uw hulp nodig. Om u extra te motiveren wil ik mij als artistiek leider hiervoor persoonlijk meer dan ooit inzetten. Dat doe ik met het Seven Summits Project.

Ons nieuwe podium De Kloosterbibliotheek in Wittem wordt omringd met de zeven steilste bergtoppen van het Limburgse heuvelland: de Seven Summits. Maar ook de Alpen kennen hun Seven Summits, namelijk de hoogste berg van elk Alpenland. Niet als pianist, maar wel als gepassioneerd alpinist zal ik de komende weken door de Alpen trekken in een poging deze toppen te bereiken. Daarbij zal ik 18.000 hoogtemeters moeten overwinnen!

18.000, meteen ook het bedrag dat nodig is om het komende seizoen te financiëren. Helpt u mee?

U kunt mijn avontuur volgen op
https://www.facebook.com/peter.caelen/
https://www.instagram.com/pianist_petercaelen/

Kaartverkoop

U kunt kaarten per e-mail op info@excellentconcerten.nl of telefonisch reserveren op 0031 (0)43 408 5838. Voor losse kaartverkoop aan de kassa kunt u terecht vanaf één uur voorafgaand aan het concert. Alle kaarten zijn inclusief koffie in de pauze en een drankje na afloop. Parkeren vrij.

download

Seizoensfolder

Onder deze knop is de seizoensfolder 2023|2024 beschikbaar. Meer uitgebreide informatie staat onder het kopje ‘Agenda’.

download