Giuseppe Nova, dwarsfluit & Patrick Dheur, piano

/, Excellent Summit Serie/Giuseppe Nova, dwarsfluit & Patrick Dheur, piano
Laden Evenementen2024-10-27/Kapel Opveld Maastricht/14.30 uur        

 

Programma                                         n.t.b.

Giuseppe Nova maakte  zijn debuut met het RAI Symphony Orchestra in 1982. Het bleek het startpunt voor een glansrijke carrière die hem naar de meest prestigieuze concertzalen in Europa, Amerika en Azië voerde. Met orkesten als het Arena di Verona Orchestra, Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, de Turin Philharmonic en het Tübinger Kammerorchester gaf hij concerten op podia als Suntory Hall Tokyo, Rudolfinum Praag, Seoul’s Art Center en Parco della Musica Rome.

Ook Patrick Dheur vierde wereldwijd successen. Hij maakte meer dan twintig tournees naar Amerika en soleerde met onder andere het Scottish Chamber Orchestra, de Moscow Soloists, het Nationaal Orkest van Belië en de Wiener Sinfonietta.  Hij werkte samen met musici als Frank Braley, Pierre Amoyal en Yuri Bashmet. Dheur is ereburger van zijn geboortestad Luik.

Toegang                                              € 26,-/tot 27 jaar € 16,-

Kaartverkoop

U kunt kaarten per e-mail op info@excellentconcerten.nl of telefonisch reserveren op 0031 (0)43 408 5838. Voor losse kaartverkoop aan de kassa kunt u terecht vanaf één uur voorafgaand aan het concert. Alle kaarten zijn inclusief koffie in de pauze en een drankje na afloop. Parkeren vrij.