Marley Erickson, viool & Matthieu Idmtal, piano

/, Excellent in de Paterskerk/Marley Erickson, viool & Matthieu Idmtal, piano
Laden Evenementen2024-11-24/Piano’s Maene Rekem (België)/11 uur

 

Wolfgang Amadeus Mozart              Sonate KV 296

Edvard Grieg                                       Sonate nr. 2 opus 13

Valentin Sylvestrov                            Sonate ‘Post-Scriptum’

George Antheil                                    Sonate nr. 2

Marley Erickson won talloze prijzen bij internationale wedstrijden als de International Ilona Feher Competition en de International Louis Spohr Competition. Als soliste trad ze op met orkesten als de Seattle Symphony, het Hungarian Radio Symphony Orchestra en het Era Nova Orchestra. Ze gaf concerten op podia als Walt Disney Concert Hall, Trinity Chapel en Müpa Budabest en tijdens festivals als het Lockenhaus Kammermusikfestival, het Tiberius Chamber Music Festival en het Seattle Chamber Music Festival. Op uitnodiging van niemand minder dan John Adams speelde ze zijn Noord-Amerikaanse première van Oscar Colomina i Bosch’s Shpigl tijdens de Los Angeles Philharmonic’s Green Umbrella Series.

Pianist Matthieu Idmtal was te gast op de belangrijkste Belgische podia, zoals Bozar, Flagey, De Bijloke, Concertgebouw Brugge en Philharmonie de Liège, maar nam ook deel aan internationale festivals als het Klarafestival, Festival Musiq’3, Palermo Classica en Les Sommets Musicaux de Gstaad. Naast zijn soloconcerten geniet hij van het spelen van kamermuziek. Sinds 2013 is hij artistiek directeur van de Brussels Chopin Days, een internationale concertreeks geheel gewijd aan Chopin.

Toegang                                              € 20,-/tot 27 jaar € 12,50

Kaartverkoop

U kunt kaarten per e-mail op info@excellentconcerten.nl of telefonisch reserveren op 0031 (0)43 408 5838. Voor losse kaartverkoop aan de kassa kunt u terecht vanaf één uur voorafgaand aan het concert. Alle kaarten zijn inclusief koffie in de pauze en een drankje na afloop. Parkeren vrij.