Lukas Stasevskij, cello & Peter Caelen, piano

/, Excellent Concerten, Ludwig, Peter Caelen/Lukas Stasevskij, cello & Peter Caelen, piano
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.Ludwig serie IV

Ludwig van Beethoven     Complete werken voor cello en piano II | Sonate nr. 1 in F opus 5 nr. 1 | Sonate nr. 5 in D opus 102 nr. 2 | Complete variaties

De virtuoze cellist Lukas Stasevskij was prijswinnaar bij het Witold Lutoslawski International Cello Competition in 2011. Sindsdien soleerde hij bij verschillende orkesten en trad eveneens als kamermusicus op in heel Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten. Hij was onder andere te gast op festivals als het Naantali Music Festival, het Kuhmo Chamber Music Festival en het Santander Music Festival. Sinds 2016 maakt hij deel uit van het Lincoln Center Recidence Piano Quintet in New York. Daarnaast is hij oprichter van het Lapland Strijkkwartet. In 2017 sloeg hij een vernieuwende richting in als oprichter en artistiek leider van het Game Music Collective, het eerste professionele orkest in Europa dat zich richt op live-uitvoeringen van Game Music. (Biografie Peter Caelen)

Toegang in Eijsden: €22,-/tot 27 jaar €12,-

 

Kaartverkoop

U kunt kaarten per e-mail op info@excellentconcerten.nl of telefonisch reserveren op 0031 (0)43 408 5838. Voor losse kaartverkoop aan de kassa kunt u terecht vanaf één uur voorafgaand aan het concert. Alle kaarten zijn inclusief koffie in de pauze en een drankje na afloop. Parkeren vrij.